Bij DRUM CTRL krijg je les van Maarten Swinkels.

Maarten studeerde jazz theorie aan de Schumann Akademie in Utrecht bij Edwin Paarlberg, waarbij hij praktijk lessen kreeg van Egbert van Gruijthuijzen. Daarnaast heeft hij op projectbasis gestudeerd aan de Codart Pop afdeling en de Muziektheater afdeling van het conservatorium in Rotterdam. Als uitvoerend muzikant speelde hij diverse shows bij o.a. Theaterplan (The Wiz, Footloose), Codarts (Bare) en bij Theater M-Lab (Dogfight). Onlangs was hij betrokken als percussionist bij de nationale tour van Stil in Mij de musical.

Maarten heeft jarenlange ervaring als docent met zowel de beginnende als de gevorderde leerling. Dankzij een breed netwerk worden er ook workshops verzorgd door gastdocenten.

Stijlen

We bieden drumlessen aan in alle denkbare stijlen van Pop/Rock tot Jazz en Latin. Hierbij kijken we uiteraard naar de wensen van de leerling.

Leeftijd en niveau

Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde. Iedereen kan bij ons terecht. De minimale leeftijd van waaraf gestart kan worden met de lessen in 7 jaar.

Partner verenigingen

Je kunt bij ons terecht voor klassieke trommel lessen en lessen in overige slagwerkinstrumenten. Wij verzorgen bij diverse verenigingen op locatie de slagwerkopleiding.

Muziektheorie en songwriting

Lessen in muziektheorie en het schrijven van liedjes behoort tot de mogelijkheden.

Tarieven

Een prive les drummen kost 20 euro per les (half uur) exclusief BTW. Leerlingen tot 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW en leerlingen van 21 jaar of ouder betalen 21% BTW over het lesgeld. Om erachter te komen of de lessen iets voor jou zijn is het mogelijk om een proefles te plannen

Proefles aanvragen