Drumles Sint-Oedenrode

Welkom bij drumschool DRUM CTRL, de drumschool voor jong en oud. Wij bieden alle nieuwkomers een gratis proefles aan om kennis te maken met onze school en docenten. In deze les kun jij vragen stellen en kijken of drummen iets is voor jou!

Neem direct contact op via het contactformulier of neem een kijkje op onze website

 

Start jouw muzikale carriere

Drumlessen zijn hot onder jong en oud, het is een perfect instrument om je muzikale carriere mee te starten. Basis principes als timing, gehoor, coordinatie en muzikaliteit zijn breed toepasbaar binnen de muziekwereld. Twijfel jij al langer om te starten met drummen? Hak dan nu de knoop door, bij DRUM CTRL gaan we ‘aan de slag’ met jouw droom.

 

Een passend lesprogramma

We bieden drumlessen aan in alle denkbare stijlen van Pop/Rock tot Jazz en Latin. Hierbij kijken we uiteraard naar de wensen van de leerling. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, iedereen kan bij ons terecht. Minimale leeftijd van waaraf gestart kan worden met de lessen is 7 jaar. Naast drumlessen verzorgen wij ook lessen in andere percussie instrumenten of klassieke trommellessen. Daarnaast verzorgen we lessen in muziektheorie en het schrijven van liedjes behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Vraag een gratis proefles aan

WE NEMEN BINNEN 1 WERKDAG CONTACT MET U OP.